Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Työpaikkakuvaus

Sodankylä on lähes 9000 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta
keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä
tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinym-
päristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista
vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa
kulttuuritapahtumissa. Sodankylän kunta on savuton työpaikka.
Lisätietoja: www.sodankyla.fi ja www.visitsodankyla.fi.

Sodankylän kunnan tekninen lautakunta julistaa haettavaksi RAVITSEMUSTYÖNJOHTAJAN TOIMEN.

Sodankylän kunnan ruokatuotanto on keskitetty keskuskeittiöön. Tuotantotapoja ovat kylmävalmistus ja Cook and Chill. Pakkauksissa käytetään suojakaasua. Aterioiden kuljetuksen hoidetaan keskitetysti eri toimipaikkoihin 3 - 4 kertaa/viikko. Pääruokien lisäkkeet valmistetaan palvelukeittiössä. Tarjoamme mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä kehittyvällä alalla.

Ravitsemustyönjohtaja vastaa kokonaisvaltaisesti ruokatuotannosta; päivän resursoinnista, prosessin ohjauksesta ja työntekijöiden opastuksesta. Hallitset ruuanvalmistuksen prosessit ja olet taitava tilannejohtaja. Odotamme sinulta paineensietokykyä, omatoimisuutta, asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja ja positiivista sekä joustavaa asennetta. Tehtävänäsi on kehittää yhdessä ruokapalveluhenkilöstön kanssa ruokapalveluitamme entistä paremmaksi sekä kannustaa koko keittiöjoukkue huippusuorituksiin joka päivä. Olet luonteeltasi tuloshakuinen, oma-aloitteinen ja omaat sellaista johtamistaitoa, mitä tarvitaan nopeasti vaihtuvissa tilanteissa.

Toimen kelpoisuusehtona on suurtalousesimiehen tutkinto tai muu vastaava aikaisempi työnjohdollinen tutkinto. Arvostamme käytännön työkokemusta ruokapalvelu- ja esimiestehtävissä sekä käytössämme olevista tuotanto- ja kuljetusmenetelmistä. Tehtävän hoito edellyttää ajokorttia.

Toimi täytetään toistaiseksi. Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Toimen täyttämisessä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Toimeen valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen alkamisajankohta sopimuksen mukaan.

Tekniselle lautakunnalle osoitetut hakemukset, joihin on liitetty kelpoisuuden osoittavat todistukset ja ansioluettelo, tulee jättää 28.10.2016 klo 14.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@sodankyla.fi tai postitse osoitteella Sodankylän kunta, kirjaamo, PL 60, 99601 Sodankylä. Kuoreen tai sähköpostiin merkintä "ravitsemustyönjohtaja".

Lisätietoja antaa ruokapalvelupäällikkö Merja Ahola puh. 040 809 4955, merja.ahola@sodankyla.fi

Web-osoite: http://www.sodankyla.fi Työnantaja: Sodankylän kunta Sijainti: Jäämerentie 1, 99600 SODANKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: MERJA AHOLA, Puh: 0408094955, merja.ahola@sodankyla.fi Ilmoitus jätetty: 09.09.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Jäämerentie 1, 99600 SODANKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Sodankylän kunta Y-tunnus 0193169-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravitsemustyönjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Sodankylän kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sodankylä , osoitteessa Jäämerentie 1, 99600 SODANKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa