Duunitori suosittelee
Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Turun ta

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

News Catering on Helsingin Herttoniemessä toimiva täyden palvelun catering yritys. Olemme vuodesta 1998 tarjonneet palveluitamme niin yrityksille kuin yksityisille. Keittiömme sijaitsee Herttoniemessä, josta käsin toimitamme asiakkaillemme ruokia ympäri pääkaupunkiseutua. Tilauksemme vaihtelevat lounastoimituksista satojen henkien yritysjuhliin. Haemme keittiöömme vastuuta pelkäämätöntä, idearikasta ja innokasta vuoromestaria. Toimit pääasiassa keittiöllämme Herttoniemessä, mutta pääset osallistumaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Helsinki työnjohtajat Helsinki ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät työnjohtajat ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Snout Oy Y-tunnus 0849588-8 Toimiala Kahvila-ravintolat Rinnakkaistoiminimet Cafe News

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuoromestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Snout Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00810 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus