Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Työpaikkakuvaus

News Catering on Helsingin Herttoniemessä toimiva täyden palvelun catering yritys. Olemme vuodesta 1998 tarjonneet palveluitamme niin yrityksille kuin yksityisille.

Keittiömme sijaitsee Herttoniemessä, josta käsin toimitamme asiakkaillemme ruokia ympäri pääkaupunkiseutua. Tilauksemme vaihtelevat lounastoimituksista satojen henkien yritysjuhliin.

Haemme keittiöömme vastuuta pelkäämätöntä, idearikasta ja innokasta vuoromestaria. Toimit pääasiassa keittiöllämme Herttoniemessä, mutta pääset osallistumaan satunnaisesti myös asiakkaan tilaisuuksiin juhlatiloissa. Jos innostut ajatuksesta ruokkia tuhansia asiakkaita tulevana viikonloppuna, ja järjestää intiimi perheillallinen asiakkaan kotona seuraavana, voit olla etsimämme henkilö!

Työnkuvaan kuuluu;
- Keittiön työvuorojen järjestely
- Osallistuminen menusuunnitteluun ja raaka-aine tilauksiin
- Työn järjestely ja aikatauluttaminen keittiössä
- Osallistuminen tarvittaessa asiakastilaisuuksiin

Toivomme Sinulta;
- Kokemusta esimiestyöstä
- Ymmärrystä cateringalasta
- Näkemystä ja innostusta kehittää ruokatuotetta
- Rautaista tiimityöskentelytaitoa mutta myös kykyä työskennellä itsenäisesti
- Ajokortti katsotaan eduksi

Työt sijoittuvat pääasiassa aamuvuoroihin maanantaista lauantaihin. Työn määrä vaihtelee sesongin mukaan. Tässä työssä pääset itse vaikuttamaan tuotteeseen ja reseptiikkaan sekä toteuttamaan omia ideoitasi! Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn kasvavassa catering yrityksessä.

Web-osoite: http://www.newscatering.fi Työnantaja: Snout Oy Sijainti: 00810 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hakemukset sähköpostilla news@newscatering.fi. Lisätietoja työstä antaa Marko Suikki 0400 512 722. Hakemukset: Hakemukset sähköpostitse news@newscatering.fi Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00810 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Snout Oy Y-tunnus 0849588-8 Toimiala Kahvila-ravintolat Rinnakkaistoiminimet Cafe News

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 019 000 € 2 %

Liiketoiminnan tulos

93 000 € -6 %

Liikevoitto-%

9 % -10 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuoromestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Snout Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00810 - Helsinki , osoitteessa 00810 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa