Duunitori suosittelee
Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

LVI-myyjä Ahlsellin Turun myymälään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Jungle Juice Bar on suomalainen perheyritys ja olemme toimineet Suomessa reilu 5 vuotta. Meillä on 17 toimipistettä jotka sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Kuopiossa, Turussa, Tampereella, Lappeenrannassa ja Oulussa. Valmistamme premiumlaatuisia mehuja ja smoothieita vain parhaista ja tuoreista raaka-aineista. Etsimme Lauttasaareen avattavaan Jungle Juice Bariin terveellisestä ravinnosta kiinnostunutta innokkasta kahvilapäällikköä. Työ on vuorotyötä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Lauttasaari() ravintola-alan asiakaspalvelu Lauttasaari() ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Smoothie Heaven Oy Y-tunnus 2347509-2 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Jungle Juice Bar

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Smoothie Heaven Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lauttasaari (00200) . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus