Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Jungle Juice Bar on suomalainen perheyritys ja olemme toimineet Suomessa reilu 5 vuotta. Meillä on 17 toimipistettä jotka sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Kuopiossa, Turussa, Tampereella, Lappeenrannassa ja Oulussa. Valmistamme premiumlaatuisia mehuja ja smoothieita vain parhaista ja tuoreista raaka-aineista. Etsimme Lauttasaareen avattavaan Jungle Juice Bariin terveellisestä ravinnosta kiinnostunutta innokkasta kahvilapäällikköä. Työ on vuorotyötä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Lauttasaari() ravintola-alan asiakaspalvelu Lauttasaari() ravintola-alan asiakaspalvelu Lauttasaari() ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Lauttasaari() .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Smoothie Heaven Oy Y-tunnus 2347509-2 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Jungle Juice Bar

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Smoothie Heaven Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lauttasaari (00200) . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa