Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

Otat vastaan asiakaspuheluja ja autat asiakasta valitsemaan heidän kohteeseensa sopivimmat tuotteet. Olet puhelimella aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiimme. Tuet myös omien myyjien tarpeita niin asiakastilauksiin kuin tekniikkaan liittyvissä asioissa. Tukenasi on osaava ja avulias työyhteisö. Toivomme sinulta insinöörin koulutusta mielellään automaatio- tai konetekniikan alalta sekä englanninkielen taitoa. Hallitset Microsoft office ohjelmat ja haluat oppia uutta. Eduksi luetaan kokemus pneumatiikasta. Toimipaikkasi on pääkonttorillamme Espoossa.
Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän mukavassa porukassa ja kilpailukykyiset edut.

Web-osoite: http://smc.eu Työnantaja: SMC Pneumatics Finland Oy Sijainti: Tiistinniityntie 4, 02230 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: Skogström Toni, Puh: 0400715086, toni.skogstrom@smc.fi Hakemukset: toni.skogstrom@smc.fi Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tiistinniityntie 4, 02230 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi SMC Pneumatics Finland Oy Y-tunnus 1650102-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut SMC Pneumatics Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Tiistinniityntie 4, 02230 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa