Duunitori suosittelee
Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Otat vastaan asiakaspuheluja ja autat asiakasta valitsemaan heidän kohteeseensa sopivimmat tuotteet. Olet puhelimella aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiimme. Tuet myös omien myyjien tarpeita niin asiakastilauksiin kuin tekniikkaan liittyvissä asioissa. Tukenasi on osaava ja avulias työyhteisö. Toivomme sinulta insinöörin koulutusta mielellään automaatio- tai konetekniikan alalta sekä englanninkielen taitoa. Hallitset Microsoft office ohjelmat ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Espoo myyntialan tehtävät Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi SMC Pneumatics Finland Oy Y-tunnus 1650102-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut SMC Pneumatics Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa