Duunitori suosittelee
Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

SLO Oy on Suomen johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja ja alansa edelläkävijä. SLO palvelee asiakasyrityksiään verkossa ja 36 toimipisteessä asiakaskohtaisilla ratkaisuilla, luotettavalla logistiikalla, korkealaatuisilla tuotteilla sekä ammattitaitoisella ja innostuneella henkilöstöllä. Yrityksen liikevaihto on n. 400 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 500 henkilöä. SLO kuuluu kansainväliseen Sonepar-konserniin, joka on maailman johtava sähkötarviketoimittaja.

Haemme Iisalmen toimipisteeseen sinua aktiivinen ja asiakaskeskeinen

SÄHKÖTARVIKEMYYJÄ

TEHTÄVIISI KUULUU
Olet tärkeä osa SLO:n myyntitiimiä ja varmistat osaltasi ensiluokkaisen asiakaskokemuksen asiakkaillemme. Vastaat osaltasi noutomyymälän asiakaspalvelusta sekä muista monipuolisista tehtävistä. Lisäksi palvelet aktiivisesti nimettyjä urakoitsija- ja teollisuusasiakkaita sekä kontaktoit uusia, potentiaalisia asiakkaita.

TARJOAMME SINULLE
Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtäväkokonaisuus alan markkinajohtajan palveluksessa. Tarjoamme Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman sekä palkkauksen, johon voit omalla tekemiselläsi vaikuttaa. Pääset osaksi avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja panostamme vahvasti myös osaamisesi kehittämiseen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ
Sinulla on sähkötekninen koulutus ja hyvä sähkötarvikkeiden tuntemus. Haluat palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Olet oma-aloitteinen ja joustava tiimipelaaja, joka on valmis hoitamaan monipuolisia myyntitehtäviä ja kehittymään niissä.

HAKEMUKSET
Hakemukset pyydämme lähettämään www.slo.fi Työ- ja ura -sivujen kautta 6.11.2016 mennessä.

Web-osoite: http://www.slo.fi Työnantaja: SLO Oy Sijainti: Ratapellonkatu 1, 74120 IISALMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: KYSY LISÄÄ Lisätietoja tehtävästä antaa Itä-Suomen aluejohtaja Markku Kiukas p. 050 568 3862. Hakemukset: HAKEMUKSET Hakemukset pyydämme lähettämään http://www.slo.fi Työ- ja ura -sivujen kautta 6.11.2016 mennessä. Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ratapellonkatu 1, 74120 IISALMI

Yritystiedot

Toiminimi Slo Oy Y-tunnus 0213785-2 Toimiala Sähkötarviketukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Arisuo, Ulmaelektro, Akku, SLO-Sähkötukku, SLO-Sähkö ja Tele, SLO-Kodintekniikka, SLO-Yhtymä, Sähköliikkeiden-Sloy, SLO Kiinteistöt, OVT-Tukku, Suomen Sähkötukku, Sähkömies, Sonepar Finland, SLO-Automaatio, SLO-Automation, SLO-Control, Elec City

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

361 966 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

21 906 000 € 33 %

Henkilöstö

439 5

Liikevoitto-%

6 % 20 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkötarvikemyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut SLO Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi , osoitteessa Ratapellonkatu 1, 74120 IISALMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa