Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

SLO Oy on Suomen johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja ja alansa edelläkävijä. SLO palvelee asiakasyrityksiään verkossa ja 36 toimipisteessä asiakaskohtaisilla ratkaisuilla, luotettavalla logistiikalla, korkealaatuisilla tuotteilla sekä ammattitaitoisella ja innostuneella henkilöstöllä. Yrityksen liikevaihto on n. 400 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 500 henkilöä. SLO kuuluu kansainväliseen Sonepar-konserniin, joka on maailman johtava sähkötarviketoimittaja.

Haemme nyt Joensuuhun sinua aktiivinen, asiakaskeskeinen ja ammattimainen

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

TEHTÄVIISI KUULUU
Olet innostava ja energinen myyntitiimin vetäjä ja toimit myyntikonttorin tulosvastuullisena esimiehenä. Kehität aktiivisesti asiakas- ja sidosryhmäsuhteita sekä vastaat myyntikonttorin toimintojen sujuvuudesta.
Olet tärkeä osa Itä-Suomen myyntipäällikköryhmää ja yhdessä tiimisi kanssa varmistat asiakkaillemme ensiluokkaisen asiakaskokemuksen.

TARJOAMME SINULLE
Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtäväkokonaisuus alan markkinajohtajan palveluksessa. Tarjoamme Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman sekä palkkauksen, johon voit omalla tekemiselläsi vaikuttaa. Pääset osaksi avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Panostamme vahvasti myös osaamisesi kehittämiseen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ
Sinulla on tehtävään soveltuva sähkötekninen tai kaupallinen koulutus sekä näyttöä tuloksellisesta myynnistä ja myynnin esimiestyöstä. Sinulla on oikeanlainen asenne, olet aktiivinen ja nautit haasteista. Erinomaisten vuorovaikutustaitojesi ansiosta sinulla on vahva verkosto ja hyvät tiimityöskentelytaidot. Arvostamme myös Pohjois-Karjalan talousalueen asiakaskuntamme tuntemusta.

Web-osoite: http://www.slo.fi Työnantaja: SLO Oy Sijainti: Kuurnankatu 31, 80130 JOENSUU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: KYSY LISÄÄ Lisätietoja tehtävästä antaa Itä-Suomen aluejohtaja Markku Kiukas p. 050 568 3862. Hakemukset: Hakemukset pyydämme lähettämään http://www.slo.fi Työ- ja ura -sivujen kautta 23.10.2016 mennessä. Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kuurnankatu 31, 80130 JOENSUU

Yritystiedot

Toiminimi Slo Oy Y-tunnus 0213785-2 Toimiala Sähkötarviketukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Arisuo, Ulmaelektro, Akku, SLO-Sähkötukku, SLO-Sähkö ja Tele, SLO-Kodintekniikka, SLO-Yhtymä, Sähköliikkeiden-Sloy, SLO Kiinteistöt, OVT-Tukku, Suomen Sähkötukku, Sähkömies, Sonepar Finland, SLO-Automaatio, SLO-Automation, SLO-Control, Elec City

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

361 966 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

21 906 000 € 33 %

Henkilöstö

439 5

Liikevoitto-%

6 % 20 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut SLO Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu , osoitteessa Kuurnankatu 31, 80130 JOENSUU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa