Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

SLO Oy on Suomen johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja ja alansa edelläkävijä. SLO palvelee asiakasyrityksiään verkossa ja 36 toimipisteessä asiakaskohtaisilla ratkaisuilla, luotettavalla logistiikalla, korkealaatuisilla tuotteilla sekä ammattitaitoisella ja innostuneella henkilöstöllä. Yrityksen liikevaihto on n. 400 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 500 henkilöä. SLO kuuluu kansainväliseen Sonepar-konserniin, joka on maailman johtava sähkötarviketoimittaja.

Haemme Joensuun toimipisteeseen sinua aktiivinen ja asiakaskeskeinen

AVAINASIAKASMYYJÄ

TEHTÄVIISI KUULUU
Vastaat nimettyjen asiakkaiden asiakastyytyväisyydestä ja autat asiakasta saavuttamaan tavoitteensa hoitamalla vaativatkin projektit menestyksekkäästi maaliin. Kehität yhteistyötä aktiivisesti asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Työssäsi korostuu asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen, niihin vastaaminen oikeanlaisilla ratkaisuilla ja luottamuksellisen asiakassuhteen syventäminen.

TARJOAMME SINULLE
Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtäväkokonaisuus alan markkinajohtajan palveluksessa. Tarjoamme Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman sekä palkkauksen, johon voit omalla tekemiselläsi vaikuttaa. Pääset osaksi avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja panostamme vahvasti myös osaamisesi kehittämiseen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ
Olet aktiivinen sähköalan ammattilainen, jolla on aito intohimo asiakaslähtöiseen työskentelyyn.
Sinulla on aiempaa kokemusta sähköalalta sekä urakoinnin ja teollisuuden liiketoimintatuntemusta.
Olet aktiivinen, pitkäjänteinen ja vakuuttava haastavissakin vuorovaikutustilanteissa, olet valmis laittamaan itsesi likoon ja pystyt tuottamaan asiakkaille kokonaisvaltaisia ratkaisuja.

Web-osoite: http://www.slo.fi Työnantaja: SLO Oy Sijainti: Kuurnankatu 31, 80130 JOENSUU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: KYSY LISÄÄ Lisätietoja tehtävästä antaa Itä-Suomen aluejohtaja Markku Kiukas p. 050 568 3862. Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kuurnankatu 31, 80130 JOENSUU

Yritystiedot

Toiminimi Slo Oy Y-tunnus 0213785-2 Toimiala Sähkötarviketukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Arisuo, Ulmaelektro, Akku, SLO-Sähkötukku, SLO-Sähkö ja Tele, SLO-Kodintekniikka, SLO-Yhtymä, Sähköliikkeiden-Sloy, SLO Kiinteistöt, OVT-Tukku, Suomen Sähkötukku, Sähkömies, Sonepar Finland, SLO-Automaatio, SLO-Automation, SLO-Control, Elec City

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

361 966 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

21 906 000 € 33 %

Henkilöstö

439 5

Liikevoitto-%

6 % 20 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Avainasiakasmyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut SLO Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu , osoitteessa Kuurnankatu 31, 80130 JOENSUU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa