Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Ski Resort Luosto Oy etsii uusia työntekijöitä talvikaudelle 2016-2017. Työtehtäviin kuuluu mm. rinteiden lumetus ja kunnostus. Aikasempi kokemus rinnekoneen ajamisesta ja hissivalvontatehtävistä katsotaan eduksi. Toivomme hakijoilta kokemusta asiakaspalvelusta sekä englannin kielen taitoa.

Web-osoite: http://www.laplandhotels.com Työnantaja: Ski Resort Luosto Oy Sijainti: Offpiste 4, 99555 LUOSTO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: joulukuu 2016 Yhteystiedot: Aimo Koistinen, Puh: 0401273100, aimo.koistinen@laplandhotels.com Ilmoitus jätetty: 21.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Offpiste 4, 99555 LUOSTO

Yritystiedot

Toiminimi Ski Resort Luosto Oy Y-tunnus 2448061-9 Toimiala Hiihto- ja laskettelukeskukset

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

427 000 € -5 %

Liiketoiminnan tulos

0 € -100 %

Henkilöstö

5 0

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rinnetyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Ski Resort Luosto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sodankylä , osoitteessa Offpiste 4, 99555 LUOSTO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus