Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 02.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Onko sinulla rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin? Vastaavia, vanhempia ja nuorempia Työnjohtajia Jyväskylään Toimit työtehtävistäsi riippuen asunto-, liike- ja toimitilarakentamisen kohteissa. Vastaat siitä, että työt toteutetaan työnjohtajia Jyväskylään turvallisesti, etukäteen suunnitellusti, asetettujen laatuvaatimusten mukaisesti ja kustannustehokkaasti. Tarjoamme näköalapaikan vastuullisten ja mielenkiintoisten projektien parissa mukavassa ja kannustavassa porukassa. Sinulla on mahdollisuus haastaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Jyväskylä työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Jyväskylä työnjohtajat työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Jyväskylä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Skanska Oy Y-tunnus 0102282-6 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtajia, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Skanska. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40100 - Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus