Duunitori suosittelee
Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Software Developer

Attendo

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme vakituista kokoaikaista lisävoimaa jo toimivaan MagiCAD tuotteiden 1st line tukeen. Edellytykset: Kiinnostus tekniikkaan ja ohjelmistoihin. Halu ja kyky oppia uutta. Hyvä suomen ja englanninkielentaito suullinen ja kirjallinen. Aktiivinen asenne ja aloitekyky. Ongelmanratkaisukyky sekä vahva asiakaspalveluhenkisyys. Eduksi luetaan Rakennus-/talotekniikka-alan tuntemus CAD-tuntemus.
Oletko yksi meistä?

Skandinavian Telecenter Oy on asiakaspalveluiden ulkoistamiseen erikoistunut yritys. Palvelemme maailmanlaajuisesti kansainvälistä asiakaskuntaamme. Yhteistyökumppanimme ovat tunnettuja ja oman alansa merkittäviä toimijoita.

Skandinavian Telecenterissä työskentelee korkeasti koulutettuja ja kielitaitoisia sekä sitoutuneita ja työstään innostuneita ammattilaisia. Kiinnostaako sinua haastava ja kansainvälinen asiakaspalvelutyö?

Toimipisteemme sijaitsee Turussa. Liity Sinäkin koulutettuun ja jatkuvasti kasvavaan joukkoomme! Laita hakemus palkkatoivomuksineen sähköisesti.
Työ alkaa viimeistään vuoden vaihteessa.

Web-osoite: http://www.nordictelecenter.fi Työnantaja: Skandinavian Telecenter Oy Sijainti: Lemminkäisenkatu 46, 20520 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, viimeistään Yhteystiedot: www.nordictelecenter.fi Skandinavian Telecenter Oy 02-2841100 Hakemukset: http://nordictelecenter.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 01.12.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lemminkäisenkatu 46, 20520 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Skandinavian Telecenter Oy Y-tunnus 0523010-4 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta Rinnakkaistoiminimet Nordic Telecenter Finland

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

305 000 € 21 %

Liiketoiminnan tulos

4 000 € 200 %

Henkilöstö

5 1

Liikevoitto-%

1 % 150 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Insinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Skandinavian Telecenter Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Lemminkäisenkatu 46, 20520 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa