Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kotimainen Skaala on vuonna 1956 perustettu, Pohjoismaiden suurimpiin kuuluva ikkunoiden ja ovien sekä terassi- ja parvekelasitusten valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut palvelu- ja ratkaisutoimittaja. Skaala tunnetaan etenkin energiatehokkaista tuoteratkaisuista ja kokonaisvaltaisesta palvelukonseptistaan. Skaala-konsernin hallinto ja päätuotantoyksikkö sijaitsevat Ylihärmässä (Kauhava). Konsernin liikevaihto on n. 100 milj. euroa. Henkilökunnan määrä on noin 550. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Skaala Production Oy Y-tunnus 0414873-1 Toimiala Muu rakennuspuusepäntuotteiden valmistus Rinnakkaistoiminimet Skaala-Ikkunat, Skaala Windows, Skaala Fenster, Skaala Talot, Skaala Ovet, Ikkunatehdas Hautanen, Skaala-yhtiöt, Skaala Houses, Skaala Haus, Skaala Hus, Kymppi Poka, Skaala Kalusto, Skaala Doors, Skaala Turen, Skaala Dörrar, Ovipojat, Skaala Tuotanto, Skaala Erikoisovet, Lapinpuu, Karvia Ikkunat ja Ovet, Erikoispuutyö K & L, Skaala Parveketekniikka, Skaala Karmit, Skaala Lasinjalostus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ikkuna- ja ovihuoltomies, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Skaala Production Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus