Duunitori suosittelee
Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Software Developer

Attendo

Helsinki

Ilmoitus jätetty 23.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kodinhoitaja/ lastenhoitaja Sivina on valtakunnallinen jo vuodesta 1988 toiminut suomalainen yritys, joka tarjoaa laadukasta kotisiivousta, kodinhoitoa ja lastenhoitoa. Etsimme Vantaan ja Helsingin alueelle osa-aikaista kodinhoitajaa tekemään kotisiivouksia sekä tilapäisiä lastenhoitokeikkoja/ avustuskeikkoja, joihin voi sisältyä myös kodinhoidollisia askareita. Työ tehdään asiakkaiden kodeissa. Toivomme, että olet vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen ja kiinnostunut lapsista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Vantaa siivous, kotityö ja pesulapalvelut Vantaa avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu siivous, kotityö ja pesulapalvelut Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sivina Oy Y-tunnus 1107302-9 Toimiala Kotipalvelut ikääntyneille ja vammaisille Rinnakkaistoiminimet MLP Maailmanluokan Palvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kodinhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.08.2016 ja sen on julkaissut Sivina Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa