Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 16.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sivex oy etsii palveluohjaajaa siivoustyöhön. Työn kuvaus: töiden organisointi, laadunvalvonta, uusien työntekijöiden perehdytys, halukkuus kehittää toiminta, osallistuminen siivoustyöhön Työtä tehdään pääasiassa arkisin klo 6 - 22 välillä. Työvuoroja voi olla satunnaisesti myös viikonloppuisin. Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen. Hakijalta edellytämme aiempaa kokemusta siivoustyöstä. Suomen, sekä Englannin kielen taitoa. Reilusti joustavuutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki musiikki- ja viihdealan tehtävät siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sivex Oy Y-tunnus 1979531-7 Toimiala Kiinteistöjen siivous Rinnakkaistoiminimet Tip Top Siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivoustyönohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.08.2016 ja sen on julkaissut Sivex Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus