Duunitori suosittelee
IPP Developer

Wärtsilä

France

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Turun ta

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

B2B Account Manager Tampereelle Elisa Oyj:n edustajamyyntiin

Bookers

Tampere

Ilmoitus jätetty 16.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sivex Oy on vuonna 2005 perustettu yritys, joka toimii pääkaupunkiseudulla. Yrityksessä työskentele noin 40 palvelualan siistijää. Yrityksen ydinosaamisalueita ovat siivous toimeksiannot, jotka edellyttävät palvelun erityisen korkeaa tasoa. Kotisiivouskantamme kasvaessa etsimme nyt alan kokemusta omaavia siivoojia pääkaupunkiseudun alueelle. Toivomme sinulta reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Omaa autoa et tarvitse, ajokortti olisi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous, kotityö ja pesulapalvelut Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki siivous, kotityö ja pesulapalvelut siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sivex Oy Y-tunnus 1979531-7 Toimiala Kiinteistöjen siivous Rinnakkaistoiminimet Tip Top Siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.08.2016 ja sen on julkaissut Sivex Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus