Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Helsinki

Software developer, Keuruu

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

K Trainee Program

Kesko

Uusimaa

Kiinteistövastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

SEURAKUNTAMESTARIN VIRKA Siuntion seurakuntayhtymä julkaisee haettavaksi Seurakuntamestarin ”Talonmies, puutarhuri ja haudankaivajan” viran. Siuntion seurakuntayhtymän yhteiselle kirkkoneuvostolle osoitetut kirjalliset hakemukset on toimitettava viimeistään 31.10.2016 klo 13.00 mennessä. Lisätietoja seurakuntien kotisivuilta www.siuntionseurakunta.fi ja www.sjundeaevl.fi. Siuntion seurakuntayhtymä Yhteinen kirkkoneuvosto...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu kuin hengellinen kirkon alan työ Siuntio muu kuin hengellinen kirkon alan työ .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Siuntion Seurakuntayhtymä Y-tunnus 0131155-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Seurakuntamestari, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Siuntion seurakuntayhtymä. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Siuntio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus