Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme Siuntion 20-paikkaiselle vuodeosastolle joukkoomme luotettavaa ja lämminhenkistä sairaanhoitajaa sijaisuuteen 1.12.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työ on 3-vuorotyötä. Sairaanhoitajan työhön kuuluu muun muassa hoitotyön suunnittelu ja vaikuttavuuden seuranta, lääkehoidon suunnittelua ja toteutusta, hoitotoimenpiteiden ja tutkimuksien tekemistä. Sairaanhoitaja toimii tiiminsä vetäjänä, ja saa tehdä itsenäistä ja vastuullista työtä. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, joustavan työvuorosuunnittelun ja hyvän työilmapiirin.

Edellytettävä koulutus ja kokemus
Pätevyysvaatimuksen perustana on laki terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä (599/1994). Muodollisen kelpoisuuden lisäksi toivomme sinulta yksilövastuista ja luovaa työotetta.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtävään valitun on ennen sijaisuuden vastaanottamista esiteltävä työterveyshuollon antama hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Sijaisuudessa sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Web-osoite: http://www.siuntio.fi Työnantaja: Siuntion kunta Sijainti: Charlotta Lönnqvistintie 5, 02580 SIUNTIO AS Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: 01.12.2016 Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Lillemor Forsén, puh. 044 386 1035, s-posti lillemor.forsen@siuntio.fi. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118613/fi_FI Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 15:45 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Charlotta Lönnqvistintie 5, 02580 SIUNTIO AS

Yritystiedot

Toiminimi Siuntion kunta Y-tunnus 0131156-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Siuntion kunta. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Siuntio , osoitteessa Charlotta Lönnqvistintie 5, 02580 SIUNTIO AS . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa