Duunitori suosittelee
Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Henkilöstöpäällikkö toimii hallinto-osaston henkilöstöyksikön esimiehenä ja osaston johtoryhmän jäsenenä. Henkilöstöpäällikkö vastaa kunnan henkilöstöhallinnosta ja -politiikasta, yhteistoiminnasta, henkilöstöhallintoon liittyvistä kehittämistehtävistä ja toimii asiantuntijana palkka- ja työehtoneuvotteluissa sekä työ- ja työsuojelulainsäädäntöön liittyvissä asioissa. Lisäksi henkilöstöpäällikkö toimii työsuojelupäällikkönä, vastaa henkilöstöä koskevasta raportoinnista ja sen kehittämisestä, palkkausjärjestelmän kehittämisestä sekä henkilöstöhallinnon järjestelmän uudistamisesta. Henkilöstöpäällikkö ohjaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja henkilöstöhallinto ja -kehitys Siuntio henkilöstöhallinto ja -kehitys Siuntio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Siuntion kunta Y-tunnus 0131156-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilöstöpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Siuntion kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Siuntio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus