Duunitori suosittelee
HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Henkilöstöpäällikkö toimii hallinto-osaston henkilöstöyksikön esimiehenä ja osaston johtoryhmän jäsenenä. Henkilöstöpäällikkö vastaa kunnan henkilöstöhallinnosta ja -politiikasta, yhteistoiminnasta, henkilöstöhallintoon liittyvistä kehittämistehtävistä ja toimii asiantuntijana palkka- ja työehtoneuvotteluissa sekä työ- ja työsuojelulainsäädäntöön liittyvissä asioissa. Lisäksi henkilöstöpäällikkö toimii työsuojelupäällikkönä, vastaa henkilöstöä koskevasta raportoinnista ja sen kehittämisestä, palkkausjärjestelmän kehittämisestä sekä henkilöstöhallinnon järjestelmän uudistamisesta. Henkilöstöpäällikkö ohjaa ulkoistetun palkanlaskennan ja työterveyshuollon toimintaa.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kunnallisten virka- ja työehtosopimusten tuntemusta ja kokemusta henkilöstöhallinnosta sekä kehittämistehtävistä. Katsomme eduksi muun kokemuksen kunnallishallinnosta. Edellytämme suomen- ja ruotsinkielen taitoa.

Tehtäväkohtainen palkka on 3 764,29 €/kk. Viikoittainen työaika on 36,25 tuntia. Virkasuhde on voimassa toistaiseksi. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virka täytetään 1.1.2017 tai sopimuksen mukaan. Virkasuhteeseen valitun hakijan on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Web-osoite: http://www.siuntio.fi Työnantaja: Siuntion kunta Sijainti: Puistopolku 1, 02580 SIUNTIO AS Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 2.1.2017 tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Hallintojohtaja Niko Kannisto, puh. 050 386 0800 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 14.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Puistopolku 1, 02580 SIUNTIO AS

Yritystiedot

Toiminimi Siuntion kunta Y-tunnus 0131156-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilöstöpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Siuntion kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Siuntio , osoitteessa Puistopolku 1, 02580 SIUNTIO AS . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa