Duunitori suosittelee
Operation Manager

Studentwork

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Henkilöstöpäällikkö toimii hallinto-osaston henkilöstöyksikön esimiehenä ja osaston johtoryhmän jäsenenä. Henkilöstöpäällikkö vastaa kunnan henkilöstöhallinnosta ja -politiikasta, yhteistoiminnasta, henkilöstöhallintoon liittyvistä kehittämistehtävistä ja toimii asiantuntijana palkka- ja työehtoneuvotteluissa sekä työ- ja työsuojelulainsäädäntöön liittyvissä asioissa. Lisäksi henkilöstöpäällikkö toimii työsuojelupäällikkönä, vastaa henkilöstöä koskevasta raportoinnista ja sen kehittämisestä, palkkausjärjestelmän kehittämisestä sekä henkilöstöhallinnon järjestelmän uudistamisesta. Henkilöstöpäällikkö ohjaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Siuntio henkilöstöhallinto ja -kehitys Siuntio päällikkötason positiot henkilöstöhallinto ja -kehitys .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Siuntion kunta Y-tunnus 0131156-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilöstöpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Siuntion kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee Siuntio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus