Duunitori suosittelee
IT-suunnittelija

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Kesäharjoittelija, Alueverkko, Espoo

Caruna

Espoo

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sjundeå kommun lediganslår att sökas: Barnskötare fr. o. m. 14.11.2016 (SIVLTK 455/2016), vakans 340051 Ansvarsområdet i barngruppen inom småbarnsfostran är att planera, förverkliga, utvärdera och ansvara för vård och fostran tillsammans med andra aktörer och familjer inom småbarnsfostran. Behörigheten för befattningar inom småbarnsfostran bestäms av lagen om behörighetsvillkoren för yrkesutbildad ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Siuntio lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Siuntion kunta Y-tunnus 0131156-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Barnskötare, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Siuntion kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sjundeå . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus