Duunitori suosittelee
Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Siuntion kunta julistaa haettavaksi Nuoriso-ohjaajan osa-aikaisen (20h/vko) toimen 14.11.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan (SIVLTK 449/2016) vakanssi 330005. Nuoriso-ohjaaja toimii kunnan sivistysosaston organisaatiossa vapaan sivistystyön tulosalueeseen kuuluvassa nuorisotoimessa, jossa toimii kaksi nuoriso-ohjaajaa, kaksi etsivää nuorisotyöntekijää sekä kaksi kuntouttavan työtoiminnan ohjaajaa. Nuoriso-ohjaajan pääasialliset tehtävät ovat Walkers nuorisotilatoiminta, yhteistyö koulujen ja moniammatillisen verkoston ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Siuntio lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Siuntio musiikki- ja viihdealan tehtävät Siuntio osa-aikatyö lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö musiikki- ja viihdealan tehtävät Siuntio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Siuntion kunta Y-tunnus 0131156-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nuoriso-ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Siuntion kunta. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Siuntio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa