Duunitori suosittelee
Hae Faasi 1 -kesätyöohjelmaan!

Orion

Espoo

Osa-aikainen kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Summer Trainees

Comptel

Helsinki

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Siuntion kunta julistaa haettavaksi Nuoriso-ohjaajan osa-aikaisen (20h/vko) toimen 14.11.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan (SIVLTK 449/2016) vakanssi 330005. Nuoriso-ohjaaja toimii kunnan sivistysosaston organisaatiossa vapaan sivistystyön tulosalueeseen kuuluvassa nuorisotoimessa, jossa toimii kaksi nuoriso-ohjaajaa, kaksi etsivää nuorisotyöntekijää sekä kaksi kuntouttavan työtoiminnan ohjaajaa. Nuoriso-ohjaajan pääasialliset tehtävät ovat Walkers nuorisotilatoiminta, yhteistyö koulujen ja moniammatillisen verkoston ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Siuntio osa-aikatyö Siuntio musiikki- ja viihdealan tehtävät Siuntio lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö osa-aikatyö musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Siuntion kunta Y-tunnus 0131156-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nuoriso-ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Siuntion kunta. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Siuntio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus