Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Siuntion kunta julistaa haettavaksi
Nuoriso-ohjaajan osa-aikaisen (20h/vko) toimen 14.11.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan
(SIVLTK 449/2016) vakanssi 330005. Nuoriso-ohjaaja toimii kunnan sivistysosaston organisaatiossa vapaan sivistystyön tulosalueeseen kuuluvassa nuorisotoimessa, jossa toimii kaksi nuoriso-ohjaajaa, kaksi etsivää nuorisotyöntekijää sekä kaksi kuntouttavan työtoiminnan ohjaajaa.

Nuoriso-ohjaajan pääasialliset tehtävät ovat Walkers nuorisotilatoiminta, yhteistyö koulujen ja moniammatillisen verkoston kanssa, nuorisotoimen tapahtumat ja loma-aikojen toiminnot sekä digitaalinen nuorisotyö. Työtehtäviin kuuluvat tarvittaessa myös raportointi ja muut kirjalliset työt. Nuoriso-ohjaaja on mukana kehittämässä nuorisotoimen palveluja ja toimii yhteistyössä koko nuorisotoimen organisaation kanssa. Työ on pääasiallisesti ilta- ja viikonlopputyötä.

Edellytettävä koulutus ja kokemus
Toimen kelpoisuusvaatimuksena on nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan perustutkinto tai muu nuorisotyöhön soveltuva koulutus kuten esimerkiksi liikunnanohjaajan tai lähihoitajan tutkinto sekä kokemus nuorten parissa tehtävästä työstä. Siuntio on kaksikielinen kunta, joten hakijan eduksi katsotaan molempien kotimaisten kielten kielitaito. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää kasvatuksellista työotetta, hyviä ja monipuolisia ohjaustaitoja, oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Palvelusuhteeseen liittyviä tietoja
Palkkaus ja työsuhteen ehdot KVTES:n mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Työsuhteeseen valitun on esitettävä ennen toimen vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote sekä lain yksityisyyden suojasta työelämässä 6 §:n tarkoittama huumausainetodistus.

Työpaikan tiedot
Siuntion kunta/Sivistysosasto/vapaa sivistystyö/nuorisotoimi Asematie 2, 02580 Siuntio.

Web-osoite: http://www.siuntio.fi Työnantaja: Siuntion kunta Sijainti: Puistopolku 1, 02580 SIUNTIO AS Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 14.11.2016, 14.11.2016 tai sop.mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antaa vastuunuorisotyöntekijä Jonna Farin 044 386 1242 tai jonna.farin(at)siuntio.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Puistopolku 1, 02580 SIUNTIO AS

Yritystiedot

Toiminimi Siuntion kunta Y-tunnus 0131156-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nuoriso-ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Siuntion kunta. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Siuntio , osoitteessa Puistopolku 1, 02580 SIUNTIO AS . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa