Duunitori suosittelee
Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Viheralan Kausityöntekijöitä Helsinkiin ja pk-seudulle

Adecco Finland

Finland

VISUAL CREATIVE / VALOKUVAAJA, VIDEOKUVAAJA, ART DIRECTOR, LEIKKAAJA, ANIMOIJA

C2 Advertising

Vaasa

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Siuntion kunta julistaa haettavaksi Nuoriso-ohjaajan osa-aikaisen (20h/vko) toimen 14.11.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan (SIVLTK 449/2016) vakanssi 330005. Nuoriso-ohjaaja toimii kunnan sivistysosaston organisaatiossa vapaan sivistystyön tulosalueeseen kuuluvassa nuorisotoimessa, jossa toimii kaksi nuoriso-ohjaajaa, kaksi etsivää nuorisotyöntekijää sekä kaksi kuntouttavan työtoiminnan ohjaajaa. Nuoriso-ohjaajan pääasialliset tehtävät ovat Walkers nuorisotilatoiminta, yhteistyö koulujen ja moniammatillisen verkoston ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Siuntio osa-aikatyö Siuntio musiikki- ja viihdealan tehtävät Siuntio lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö osa-aikatyö musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Siuntion kunta Y-tunnus 0131156-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nuoriso-ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Siuntion kunta. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02580 - Siuntio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus