Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Banner WSP

Työpaikkakuvaus

WSP on eri osaamisaloja ennakkoluulottomasti yhdistelevä suunnitteluyritys.
Autamme asiakkaitamme luomaan uutta ja korjaamaan vanhaa. Tutkimme, konsultoimme ja muotoilemme rakennettua ympäristöä viihtyisäksi niin, että se kestää ja luo kilpailukykyä.
Meillä työskentelee yli 400 asiantuntijaa eri puolella Suomea ja liikevaihtomme oli 28 miljoonaa euroa vuonna 2015.
Suomen WSP on osa globaalia WSP:tä, jossa työskentelee noin 34 000 asiantuntijaa 500 toimistossa ympäri maailmaa.

Korjausrakentamisen kokonaispalveluissa yhdistämme monialaista osaamistamme kuntotutkimuksissa, tarkastustoiminnassa, laboratoriopalveluissa, suunnittelussa, rakennuttamisessa ja työmaavalvonnassa. Haluamme tarjota vanhojen ja tulevien asiakkaidemme korjaushankkeisiin juuri asiakkaan tarpeen mukaiselle laajuudelle ja sisällölle räätälöityjä palvelukokonaisuuksia. Halusipa asiakas koko hankkeensa läpiviemistä avaimet käteen periaatteella taikka vain yhden osa-alueen hoitamista, me hoidamme toimeksiannon ammattitaidolla ja asiakkaan ehdoilla. Kokonaispalveluiden tarjoaminen on alkamassa varsinaisesti elo- syyskuussa ja tarkoituksena on nyt vahvistaa toiminnan runkoa kokeneilla oman alansa huippuosaajilla.

Toimenkuva

Haemme sisäilmatutkijoita ja rakennusterveysasiantuntijoita korjausrakentamisen monipuolisiin kohteisiin Helsinkiin, Jyväskylään, Tampereelle ja Ouluun.

Vaatimukset

Odotamme sinulta vähintään 3 vuoden kokemusta kiinteistöjen sisäilmatutkimuksista, DI:n tai rakennusinsinöörin koulutusta.

FISE-pätevyydet ja sertifikaatit katsomme eduksi, mutta tuemme tarvittaessa niiden saavuttamista.

Tarjoamme työpaikan mielenkiintoisten korjausrakentamisen kohteiden parissa sekä innovatiivisen työympäristön tuen kehittyä alan parhaiden osaajien joukossa. Tarkempi toimenkuva räätälöidään joustavasti henkilön osaaminen ja toiveet huomioiden.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 1.12.2016 mennessä suoraan hakulomakkeella. Kerro hakemuksessasi, millä paikkakunnalla haluaisit työskennellä.

Lisätietoja: Tiimipäällikkö Paulus Hedenstam, p. 040 194 4771,

Työnantaja: WSP Sijainti: Heikkiläntie 7, Helsinki, Suomi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 18.11.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Heikkiläntie 7, Helsinki, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, SISÄILMATUTKIJOITA JA RAKENNUSTERVEYSASIANTUNTIJOITA, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut WSP. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Heikkiläntie 7, Helsinki, Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa