Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Yhtiömme on perustettu vuonna 2009 ja nyt meitä on jo lähes 30 henkilöä. Toimimme pääkaupunkiseudun lisäksi maakunnissa. Teemme vuositasolla noin 6500 erilaista ilmanvaihtoon liittyvää toimeksiantoa. Toimintamme laajetessa etsimme 1-2 ilmanvaihtoasentajaa ilmanvaihtokanavien puhdistustehtäviin ja ilmanvaihtoasennuksiin sekä korjaustöihin pääkaupunkiseudulle. Työ vaatii asiakaspalveluasennetta ja hyviä käytöstapoja, sillä työ tehdään asiakkaidemme kodeissa. Aikaisempaa kokemusta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Vantaa LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Vantaa lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sisäilmahuolto Oy Suomi Y-tunnus 2307816-9 Toimiala Yleiskäyttöön tarkoitettujen koneiden korjaus ja huolto

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Sisäilmahuolto Oy Suomi. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01300 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa