Duunitori suosittelee
Raskaankaluston hydrauliikka- ja sähköasentaja

Adecco Finland

Finland

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Yhtiömme on perustettu vuonna 2009 ja nyt meitä on jo lähes 30 henkilöä. Toimimme pääkaupunkiseudun lisäksi maakunnissa. Teemme vuositasolla noin 6500 erilaista ilmanvaihtoon liittyvää toimeksiantoa. Toimintamme laajetessa etsimme 1-2 ilmanvaihtoasentajaa ilmanvaihtokanavien puhdistustehtäviin ja ilmanvaihtoasennuksiin sekä korjaustöihin pääkaupunkiseudulle. Työ vaatii asiakaspalveluasennetta ja hyviä käytöstapoja, sillä työ tehdään asiakkaidemme kodeissa. Aikaisempaa kokemusta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Vantaa LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Vantaa lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sisäilmahuolto Oy Suomi Y-tunnus 2307816-9 Toimiala Yleiskäyttöön tarkoitettujen koneiden korjaus ja huolto Rinnakkaistoiminimet Espoon Sisäilmahuolto, Helsingin Sisäilmahuolto, Sipoon Sisäilmahuolto, Esbo Inneluftservice, Helsingfors Inneluftservice, Sibbo Inneluftservice, Tammerfors Inneluftservice, Suomen Sisäilmahuolto, Suomen Ilmanvaihdon Mittaus- ja Säätö, Porvoon Sisäilmahuolto, Sisäilmahuollon IV-sähkömies, Vantaan Sisäilmahuolto, Oulun Sisäilmahuolto, Savon Sisäilmahuolto, Kymen Sisäilmahuolto, Porin Sisäilmahuolto, Karjalan Sisäilmahuolto, Pohjanmaan Sisäilmahuolto, Lapin Sisäilmahuolto, Service Platform Tools, Turun Sisäilmahuolto, Salon Sisäilmahuolto, Jyväskylän Sisäilmahuolto, Pirkanmaan Sisäilmahuolto, Tampereen Sisäilmahuolto, Hämeen Sisäilmahuolto, Päijät-Hämeen Sisäilmahuolto, Kotikuntoon.fi verkkopalvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Sisäilmahuolto Oy Suomi. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus