Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

AKTIVITEETTI- JA KOKOUSPAKETTIMYYJÄ-YRITTÄJÄ

Etsimme yrittäjää komissiopohjaiseen myyntityöhön. Suomen ainoa tuulitunneli- ja sisäsurfkeskus etsivät alueellisia edustajia komissiopohjaiseen b-2-b-myyntityöhön. Myyntiartikkelina ovat mm. aktiviteettijäsenyydet ja kokouspakettimme sis. kokoustilan vuokra, aktiviteettimme, ruoka. Lahjakorttejamme voi myös myydä esim. yrityksien työntekijöiden lahjaksi.

Työ sopii alueellaan hyvin verkostoituneelle yrittäjälle, joka voi saada tästä lisäansiota tai lisäarvoa omalle businekselleen. Sopii myös aloittavalle yrittäjälle yhdeksi liiketoiminnan tukijalaksi.
Urheilijataustaa ei vaadita - vain kykyä myydä ja halua oppia uutta. Tuote on kiinnostava ja hinta kohdallaan. Aktiviteettimme sopivat viidestä vuodesta ylöspäin perusterveille ihmisille, jopa pyörätuolissa oleville. Järjestämme koulutuksen ja myyntimateriaalit. Koulutus vie yhden pitkän työpäivän ja kaikkia aktiviteettejä tulisi ainakin kokeilla itse, jotta tietää, mistä puhuu. Keskuksessamme on: 20 m korkea sisätuulitunneli lentämiseen, 2 surffiallasta, köysipuisto, minigolf-rata, kokoushuoneita, moottoripyöränäyttely, ravintola.
Siriuksesta löydät lisäinfoa netistä facebook.com/siriussport instagram.com/siriussportresort
Pyrimme kehittymään vuosittain.
Yhteystiedot: toimitusjohtaja Marie Skavö marie.skavo@siriussport.fi 044 779 70 33 Jos et saa puhelimella kiinni, laita tekstari.

Paikka: omalla alueella, Sirius Sport sijaitsee osoitteessa Kotitie 10, 49270 PYHTÄÄ
Työ alkaa: viim. 1.1.2016, koulutus sitä ennen. Mahdollisuus myös nopeaan käynnistykseen.
Työn kesto: sopimuksen mukaan
Palkkaus: komissiopohjainen sopimus yrityksen kanssa
Internet: siriussport.fi

Työnantaja: Sirius Sport Resort Oy Sijainti: 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 30.10.2016, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: marie.skavo@siriussport.fi 044 779 70 33 Ilmoitus jätetty: 12.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Sirius Sport Resort Oy Y-tunnus 2231607-3 Toimiala Varauspalvelut, matkaoppaiden palvelut ym. Rinnakkaistoiminimet Sirius Resort, Restaurant & Champagne Bar Skyfall

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 523 000 € 12 %

Liiketoiminnan tulos

-937 000 € 38 %

Liikevoitto-%

-62 % 44 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.08.2016 ja sen on julkaissut Sirius Sport Resort Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa