Duunitori suosittelee
Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med barn som behöver stöd i undervisningen. Vi önskar att du har utmärkta kunskaper i svenska och tidigare erfarenhet av att arbeta med barn. I Kungsvägens skola undervisas kommunens alla svenska elever i åk 7-9. Vi har ca 300 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Sipoo kunta-alan työpaikat Sipoo lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö kunta-alan työpaikat Sipoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sipoon kunta Sibbo kommun Y-tunnus 0203533-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Skolgångshandledare, Kungsvägens skola, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Sipoon kunta - Sibbo kommun. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04130 - Sipoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa