Duunitori suosittelee
Code Academy - ohjelmistokehityksen koulutus

Saranen Consulting Oy

Oulu

Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Käyttöpäällikkö Jyväskylän Energialle (vakituinen)

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Kesäharjoittelija, Kasvuinvestoinnit, Espoo

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sipoon kunnan koulutuspalvelut hakee koulunkäyntiohjaajaa perusopetuksen valmistavalle luokalle Lukkarin kouluun määräajalle 24.10.2016 - 3.6.2017. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Viikkotyöaika 30h/vko. Tehtävään kuuluu tukea tarvitsevien oppilaitten auttaminen valmistavilla luokilla. Työtä tehdään yhdessä eri koulujen opettajien kanssa sekä moniammatillisessa yhteistyössä. Tehtävässä arvostamme liikunnallisuutta ja kädentaitoja sekä oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutus- ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Sipoo kunta-alan työpaikat Sipoo musiikki- ja viihdealan tehtävät Sipoo lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö kunta-alan työpaikat musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sipoon kunta Sibbo kommun Y-tunnus 0203533-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koulunkäyntiohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Sipoon kunta - Sibbo kommun. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04130 - Sipoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus