Duunitori suosittelee
Kesätyö - Tampereen jakeluvarasto

Tamro Oyj

33840 - Tampere

Vuoropäälliköitä BURGER KING® Mäntsälä

BURGER KING® / co Restel

Mäntsälä

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Osaava ostoreskontranhoitaja Espooseen

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitään reipasta ja oma-aloitteista asiakaspalvelijaa/ravintolapäällikköä. Varavastaavan pätevyys välttämätön, vuoroissa työskennellään yksin. Työtehtäviin kuuluu esimiestyön lisäksi suorittavaa vuoroa tiskin takana 3-5 vuoroa viikkotasolla. Hyvä mahdollisuus sinulle, jolla ei ole vielä kokemusta esimies työstä. Helppo ja pieni toimipiste, jossa stressitöntä aloittaa esimiesura. Arvostamme hakijassa enemmän innokkuutta ja halua oppia sekä kehittää toimipistettä, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sinoll Oy Y-tunnus 1058977-9 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Speden Saluuna

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakaspalvelija/Ravintolapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Sinoll Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus