Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsitään reipasta ja oma-aloitteista asiakaspalvelijaa/ravintolapäällikköä. Varavastaavan pätevyys välttämätön, vuoroissa työskennellään yksin. Työtehtäviin kuuluu esimiestyön lisäksi suorittavaa vuoroa tiskin takana 3-5 vuoroa viikkotasolla. Hyvä mahdollisuus sinulle, jolla ei ole vielä kokemusta esimies työstä. Helppo ja pieni toimipiste, jossa stressitöntä aloittaa esimiesura. Arvostamme hakijassa enemmän innokkuutta ja halua oppia sekä kehittää toimipistettä, kuin pitkää ja vankkaa esimieskokemusta.

Avoimet hakemukset sähköpostiin.

Työnantaja: Sinoll Oy Sijainti: Ratavartijankatu 3, 00520 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: HENRIKSSON RIINA, Puh: 0505980688, 0505980688, riina.henriksson@spedensaluuna.fi Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ratavartijankatu 3, 00520 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Sinoll Oy Y-tunnus 1058977-9 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Speden Saluuna

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 434 000 € 10 %

Liiketoiminnan tulos

-18 000 € -146 %

Henkilöstö

26 0

Liikevoitto-%

-1 % -133 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakaspalvelija/Ravintolapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Sinoll Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Ratavartijankatu 3, 00520 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa