Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Työpaikkakuvaus

Etsitään varavastaavanpätevyyden omavaa reipasta ja oma-aloitteista asiakaspalvelijaa. Työ tapahtuu kolmessa eri toimipisteessä, kuitenkin kaikki 4 km etäisyydellä Kouvolan keskustasta. Työhön kuuluu monipuolisesti kaikki baarin avaamisesta sulkemiseen ja siivoukseen. Jos haluat osaksi mahtavaa tarjoilijatiimiä sekä vaihtelevuutta työhön toimipisteiden välillä ja tunnistat olevasi iloinen ja asiakaslähtöinen tarjoilija kenellä hymy ei hyydy paineenkaan alla, olet meidän etsimämme henkilö!

Avoimet hakemukset sähköpostiin.

Työnantaja: Sinoll Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: HENRIKSSON RIINA, Puh: 0505980688, 0505980688, riina.henriksson@spedensaluuna.fi Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi Sinoll Oy Y-tunnus 1058977-9 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Speden Saluuna

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 434 000 € 10 %

Liiketoiminnan tulos

-18 000 € -146 %

Henkilöstö

26 0

Liikevoitto-%

-1 % -133 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Sinoll Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus