Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 30.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme siivoojaa monipuolisiin tehtäviin Seinäjoen talousalueelle; mm. kiinteistöjen, toimistojen, kauppojen sekä kotitalouksien siivoustyötä. Työ tehdään itsenäisesti ja osin parityöskentelynä. Työ on aluksi osa-aikaista, mutta myöhemmässä vaiheessa mahdollisuus kokoaikatyöhön. Työ on päivätyötä. Työssä edellytetään oman auton käyttömahdollisuutta. Hakemukset mielellään sähköpostitse osoitteeseen: [email protected] Lisätietoja voi kysyä tarvittaessa puh.nrosta 0400 587110/Pertti Kivikangas. tutustu ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Seinäjoki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi SiniService Oy Y-tunnus 1763060-7 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.08.2016 ja sen on julkaissut Siniservice Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.12.2016. Työpaikka sijaitsee Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus