Duunitori suosittelee
Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Projektityöntekijä
SININAUHASÄÄTIÖ

Sininauhasäätiö tarjoaa palveluiden ulkopuolelle joutuneelle kodin ja tuen sekä puolustaa hänen oikeuttaan ihmisarvoiseen kohteluun. Säätiön tehtävänä on myös ehkäistä palveluiden ulkopuolelle syrjäytymistä.

Haemme: projektityötekijää määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2019 saakka.

Projektityöntekijä
Asumistaidot kiintiöpakolaisten kotoutumisessa -hankkeeseen

Asumistaidot kiintiöpakolaisten kotoutumisessa -hankkeessa tuetaan Suomeen saapuvien kiintiöpakolaisten kotoutumisen alkuvaihetta asumistaitokurssien ja asumisen tuen avulla Uudenmaan kunnissa. Hankkeessa on kaksi työntekijää. Kolmivuotinen hanke käynnistyy 1.1.2017 ja sitä rahoittaa turvapaikka-, maahanmuutto- ja kotouttamisrahasto AMIF.
Projektityöntekijänä tehtävänäsi on:
-ohjata ja tukea asiakkaita asumiseen liittyvissä kysymyksissä
-osallistua asumistaitokurssien järjestämiseen yhdessä projektipäällikön kanssa
-osallistua verkostoyhteistyöhön

Etsimme: ennakkoluulotonta ja joustavaa asumisen ammattilaista, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja itsenäinen työote. Tulet hyvin toimeen erilaisista taustoista ja erilaisissa elämäntilanteissa olevien ihmisten kanssa. Osaat kohdata ja kuunnella. Lisäksi tarvitset kykyä toimia ristiriitatilanteissa sekä tilanteissa, joissa yhteistä kieltä asiakkaan kanssa ei löydy.

Arvostamme: työkokemusta tuetusta asumisesta, asumispalveluista ja työtehtävistä maahanmuuttajien parissa, kotouttamispalveluiden tuntemusta sekä monipuolista kielitaitoa erityisesti arabian tai ranskan kielen taitoa. Arvostamme Sininauhasäätiön arvopohjan mukaista työskentelyotetta.

Edellytämme: sosiaali- tai terveysalan koulutusta tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Tarjoamme: mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä toimintaympäristössä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on lähihoitajalla G21, sosionomilla ja sairaanhoitajalla G23, lisäksi erityisosaaminen voidaan huomioida palkkauksessa.

Tehtävä alkaa 1.1.2017 tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa 20.10. ja 31.10. Veera Vilkama, maahanmuuttajatyön kehittäjä, puh. 040 664 6480, sähköposti etunimi.sukunimi@sininauha.fi.

Tehtävää voit hakea 6.11.2016 klo 21.00 mennessä tämän sähköisen hakulomakkeen kautta. https://www.webropolsurveys.com/S/DA44C7CF646FF1AF.par

Työnantaja: Sininauhasäätiö Sijainti: Mäkelänkatu 50, 00510 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Veera Vilkama puh. 040 664 6480, veera.vilkama@sininauha.fi. Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 21:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mäkelänkatu 50, 00510 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Sininauhasäätiö Y-tunnus 0222440-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Sininauhasäätiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Mäkelänkatu 50, 00510 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa