Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Software Developer

Attendo

Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Simsotec tarjoaa teollisuuden yrityksille räätälöityjä kunnossapito-, huolto- ja projektipalveluita sekä yksittäisiin laitteisiin, että kokonaisiin tuotantoprosesseihin. Toimintamme päämäärinä ovat tuotannon ja toiminnan ylläpito, palvelun laatu sekä jatkuva kehitys yhdessä asiakkaan kanssa. Simsotec on osa Hollming-konsernia.

Olemme kasvussa ja haemme nyt aktiivista ja asiakaslähtöistä

NOSTURIASENTAJAA

Satakuntaan (Raumalle/Poriin)

TEHTÄVÄSSÄSI vastaat osaltasi asiakkaidemme tuotantolaitosten huolto- ja korjaustarpeista, suunnitelmien mukaisista ennakkohuoltotehtävistä sekä erikseen määritellyistä projekteista aina ulkomaita myöten.

ODOTAMME sinulta vähintään viiden vuoden työkokemusta vastaavista nosturiasentajan töistä. Olet ammattilainen, jolle ei tuota ongelmia myöskään muut kunnossapidon korjaukset. Nostolaitetarkastajan pätevyys katsotaan eduksesi.

ASENTAJANA olet oppimiskykyinen, järjestelmällinen ja tottunut itsenäiseen liikkuvaan työskentelyyn. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet mielelläsi myös ryhmässä.

TARJOAMME kilpailukykyiset edut ja kasvavan yrityksen mukanaan tuomat mahdollisuudet kehittyä uralla. Meillä Simsotecilla olet osa innostavaa työyhteisöä!

LISÄTIETOJA tehtävästä antaa aluepäällikkö Iiro Rinne 040 167 6274 sekä nosturihuollon vastaava Tapio Saha 0400 532 912.

Jos olet juuri etsimämme ammattilainen, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen meille 31.10.2016 mennessä kotisivujemme www.simsotec.fi kautta.

Web-osoite: http://www.simsotec.fi Työnantaja: Simsotec Oy Sijainti: Sinkokatu 11, 26100 RAUMA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: aluepäällikkö Iiro Rinne 040 167 6274 sekä nosturihuollon vastaava Tapio Saha 0400 532 912 Hakemukset: http://www.simsotec.fi Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sinkokatu 11, 26100 RAUMA

Yritystiedot

Toiminimi Simsotec Oy Y-tunnus 1795219-8 Toimiala Muu tekninen palvelu Rinnakkaistoiminimet Simsotec Nostot, SNH Satakunnan Nosturihuolto

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 770 000 € -20 %

Liiketoiminnan tulos

-626 000 € -162 %

Liikevoitto-%

-23 % -229 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nosturiasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Simsotec Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rauma , osoitteessa Sinkokatu 11, 26100 RAUMA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa