Duunitori suosittelee
Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Simsotec tarjoaa teollisuuden yrityksille räätälöityjä kunnossapito-, huolto- ja projektipalveluita sekä yksittäisiin laitteisiin, että kokonaisiin tuotantoprosesseihin. Toimintamme päämäärinä ovat tuotannon ja toiminnan ylläpito, palvelun laatu sekä jatkuva kehitys yhdessä asiakkaan kanssa. Simsotec on osa Hollming-konsernia. Olemme kasvussa ja haemme nyt aktiivista ja asiakaslähtöistä NOSTURIASENTAJAA Satakuntaan (Raumalle/Poriin) TEHTÄVÄSSÄSI vastaat osaltasi asiakkaidemme tuotantolaitosten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Rauma asennus, huolto ja puhtaanapito Rauma koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Simsotec Oy Y-tunnus 1795219-8 Toimiala Muu tekninen palvelu Rinnakkaistoiminimet Simsotec Nostot, SNH Satakunnan Nosturihuolto

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nosturiasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Simsotec Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Rauma . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus