Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakasrajapinnassa toimivan tiimimme vahvistukseksi innokasta henkilöä kehittämään kanssamme kasvavaa ja kansainvälistyvää liiketoimintaamme kotimaassa ja ulkomailla.

Sinulla on muutama vuosi työkokemusta yritysmaailmasta, mieluiten projektiorganisaatiossa ja/tai B2B-ratkaisumyynnissä. Ymmärrys projektiohjelmistoista on eduksi. Olet valmis tekemään vaihtelevia töitä asiakasrajapinnassa ja ottamaan roolisi myös kansainvälistyvässä myynti- ja markkinointitiimissämme. Kylmäsoittelu ei ole sinulle vierasta ja olet valmis oppimaan ja kehittymään konsultoivan myynnin ammattilaiseksi, jolla on taito rakentaa pitkäkestoisia asiakassuhteita. Pidät matkustamisesta. Englannin kielen taitosi on erinomainen ja muu kielitaito on eduksi.

Kokemusta enemmän arvostamme reipasta asennetta ja kykyä toimia osana tiimiä.

Toimistollamme Tampereen ydinkeskustassa vallitsee tekemisen meininki ja huonon huumorin sävyttämä rento ilmapiiri.

Kerro, miten sinä vahvistaisit tiimiämme ja lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@silverbucket.com. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja voit kysellä puhelimitse mieluiten aamuisin klo 8-9 välillä.

Web-osoite: http://www.silverbucket.com Työnantaja: Silverbucket Oy Sijainti: Hämeenkatu 13b, 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Kristina Forsström, 050 360 7968, rekry@silverbucket.com Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hämeenkatu 13b, 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Silverbucket Oy Y-tunnus 2371301-1 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

535 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

57 000 € 159 %

Henkilöstö

6 0

Liikevoitto-%

11 % 120 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntihenkinen liiketoiminnan kehittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Silverbucket Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Hämeenkatu 13b, 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa