Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasrajapinnassa toimivan tiimimme vahvistukseksi innokasta henkilöä kehittämään kanssamme kasvavaa ja kansainvälistyvää liiketoimintaamme kotimaassa ja ulkomailla. Sinulla on muutama vuosi työkokemusta yritysmaailmasta, mieluiten projektiorganisaatiossa ja/tai B2B-ratkaisumyynnissä. Ymmärrys projektiohjelmistoista on eduksi. Olet valmis tekemään vaihtelevia töitä asiakasrajapinnassa ja ottamaan roolisi myös kansainvälistyvässä myynti- ja markkinointitiimissämme. Kylmäsoittelu ei ole sinulle vierasta ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Tampere asiantuntijatehtävät ja konsultointi Tampere myyjät ja kassahenkilöt Tampere myyntialan tehtävät Tampere myyjät ja kassahenkilöt asiantuntijatehtävät ja konsultointi myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Silverbucket Oy Y-tunnus 2371301-1 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntihenkinen liiketoiminnan kehittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Silverbucket Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus