Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä siivoojaa määräaikaiseen työsuhteeseen 30.6.2017 saakka saakka. Siivoustehtävät koostuvat toimitila-, toimisto-, koti- ja rakennussiivouksista vaihtelevasti eri kohteissa. Työtehtävien hoitaminen edellyttää ajokorttia (B). Työ sijoittuu ensisijaisesti virka-aikaan, joskin tarvetta on satunnaisesti myös viikonloppusiivouksiin. Tehtävään voi liittyä myös Silta-Siivouksen työpajan valmennustehtäviä. Toivomme asiakaspalveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Laitossiivoojan koulutus katsotaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tampere siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Silta-Valmennusyhdistys ry Y-tunnus 1618557-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu toimisto- tai laitossiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Silta-Valmennusyhdistys ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus