Duunitori suosittelee
Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus

Haemme oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä siivoojaa määräaikaiseen työsuhteeseen 30.6.2017 saakka saakka. Siivoustehtävät koostuvat toimitila-, toimisto-, koti- ja rakennussiivouksista vaihtelevasti eri kohteissa. Työtehtävien hoitaminen edellyttää ajokorttia (B). Työ sijoittuu ensisijaisesti virka-aikaan, joskin tarvetta on satunnaisesti myös viikonloppusiivouksiin. Tehtävään voi liittyä myös Silta-Siivouksen työpajan valmennustehtäviä.

Toivomme asiakaspalveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Laitossiivoojan koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Kuvaa hakemuksessasi siivousalan osaamisesi, ja jos olet kiinnostunut myös työvalmennustehtävistää, kuvaa myös, millä tavoin soveltuisit siivousalaa koskeviin valmennus- ja ohjaustehtäviin. Tehtävässä noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta (ml. palkkaus).

Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo lähetetään osoitteeseen rekrytointi@siltavalmennus.fi viimeistään 28.10.2016. Sähköpostin aiheeksi "Siivooja/työvalmentaja". Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan mahdollisimman pian.

Silta-Valmennusyhdistys on tamperelainen yleishyödyllinen kansalaisjärjestö, joka työskentelee syrjäytymisvaarassa olevien ja syrjäytyneiden nuorten ja nuorten aikuisten kuntoutuksen, ohjauksen, valmennuksen ja koulutuksen parissa vahvassa yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa. Toiminta toteutetaan mahdollisimman aidossa ympäristössä mm. yhdistyksen työpajoilla, oppilaitosten kanssa toteutetuissa tuotantokouluissa tai aidoilla työmailla. Yhdistyksellä on noin 65 työntekijää.

Web-osoite: http://www.siltavalmennus.fi Työnantaja: Silta-Valmennusyhdistys ry Sijainti: 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 31.10.2016, tai mahdollisimman pian Yhteystiedot: Lisätietoja saatavissa tuotantopäällikkö Maria Rannalta (044 5790853, maria.ranta@siltavalmennus.fi). Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Silta-Valmennusyhdistys ry Y-tunnus 1618557-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu toimisto- tai laitossiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Silta-Valmennusyhdistys ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa