Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme silkkipainajaa Ulvilaan. Hakijan eduksi katsotaan työkokemus alalta tai alan koulutus. Lisäksi toivomme hakijalta hyvää työasennetta, halua kehittyä alan todelliseksi tähdeksi ja kädentaitoja. ---------------------------------------------------------------------------------- HR Sata Henkilöstötalo on Satakunnassa toimiva yksityinen henkilöstöpalvelualan yritys. Tuotamme henkilöstöpalveluja yrityksille ja työnhakijoille. Pääasialliset palvelutuotteemme ovat rekrytointi, henkilöstön vuokraus sekä ulkoistamispalvelu. Vastuullisena toimijana noudatamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Graafisen teollisuuden tehtävät Pori Graafisen teollisuuden tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Silkkipainaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut HR Sata Henkilöstötalo / Partners Help Satakunta Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Pori .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus