Duunitori suosittelee
Talouspäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Controller

Cargotec

Helsinki

Tuotekehityspäällikkö

Meira co HRS Advisors

Finland

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Technical Support

BMW Group

Sweden

Code Academy - ohjelmistokehityksen koulutus

Saranen Consulting Oy

Oulu

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

OP Ryhmään kuuluva OP Tampere on yksi Suomen suurimmista Osuuspankeista ja toimialueensa johtavia pankkeja. Taseemme on 3,1 miljardia euroa. Pankkimme palvelee 13 toimipaikassa yhdeksän kunnan alueella noin 300 ammattilaisen voimin. Toimintamme perustuu vakaalle arvopohjalle: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen. Etsimme nyt Sijoitusasiantuntijaa/-päällikköä vastaamaan OP Tampereen varallisuudenhoidon sijoituskumppani-asiakkaista. Tehtävässäsi vastaat palveluista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja pankki- ja vakuutusala Pirkanmaa pankki- ja vakuutusala .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sijoitusasiantuntija/-päällikkö, on ilmoitettu OP -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut OP. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pirkanmaa .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus