Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 30.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Siiwerk Oy on toiminut saksalaisten Vorwerk tuotteiden maahantuojana ja markkinoijana vuodesta 2000. Päämiehemme Vorwerk on 75 maassa toimiva suoramyyntiorganisaatio. Vorwerk & Co. on perustettu vuonna 1883 ja on yksi Saksan vakavaraisimmista perheyrityksistä. Etsimme itsenäistä suoramyyntiedustajaa Pohjois-Suomen alueelle. Myös yrittäjänä toimiminen on mahdollista. Tarjoamme oman toimialueen, jolla voit rohkeasti kehittää toimintaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Rovaniemi muut myymälätehtävät Rovaniemi myyjät ja kassahenkilöt Rovaniemi myyntialan tehtävät Rovaniemi myyjät ja kassahenkilöt muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Rovaniemi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi siiwerk Y-tunnus 1609367-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.08.2016 ja sen on julkaissut Siiwerk Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 96100 - Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa