Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Siiwerk Oy on toiminut saksalaisten Vorwerk tuotteiden maahantuojana ja markkinoijana vuodesta 2000. Päämiehemme Vorwerk on 75 maassa toimiva suoramyyntiorganisaatio.
Vorwerk & Co. on perustettu vuonna 1883 ja on yksi Saksan vakavaraisimmista perheyrityksistä.

Etsimme itsenäistä suoramyyntiedustajaa. Myös yrittäjänä toimiminen on mahdollista.

Tarjoamme oman toimialueen, jolla voit rohkeasti kehittää toimintaa tuellamme. Motivoituneella osaajalla mahdollisuus halutessaan ylentyä ALUEPÄÄLLIKÖKSI.
Saat meiltä tarvittavat työkalut ja tuotekoulutuksen. Kannustavat myyntikilpailut sekä lomaedut kasvattavat tuntuvasti työmotivaatiota.

Arvostamme ulospäin suuntautuneita, hyvän kontaktiverkoston omaavia, ahkeria, iloisia, rehellisiä ja myyntihenkisiä persoonia. Aiempi kokemus suoramyynnistä eduksi.
Tarvitset auton työssäsi.

Mikäli edellä mainittu toimenkuva vastaa tavoitteitasi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi lauri.jarvensivu@vorwerk.fi

Tutustu tuotteeseen www.vorwerk.com tai www.siiwerk.fi
www.facebook.com/vorwerkFinland

Web-osoite: http://www.siiwerk.fi Työnantaja: Siiwerk Oy Sijainti: 70100 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lauri Järvensivu, p. 0400 702 290; lauri.jarvensivu@vorwerk.fi Hakemukset: http://siiwerk.fi/tyopaikat/ Ilmoitus jätetty: 22.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 70100 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi siiwerk Y-tunnus 1609367-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Siiwerk Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70100 - Kuopio , osoitteessa 70100 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa