Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 13.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Siivoustyönohjaaja (lähin esimies on siivoustyönjohtaja). Tarjoamme: - vakituinen kokopäivätyö - työyhteisö nuorekassa tiimissä - työpaikka kasvuyrityksessä Tarvitset: - kielitaito suomi, ruotsi sekä englanti - ajokortti - stressikestävyys sekä improvisaatiokyky...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Pietarsaari siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Pietarsaari musiikki- ja viihdealan tehtävät siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Professional Cleaning Service PCS Ab Oy Y-tunnus 1962963-4 Toimiala Kiinteistönhoito

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivoustyönohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Professional Cleaning Service PCS Ab Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee Pietarsaari . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus