Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tarjoamme siivouspalveluja 40- vuoden kokemuksella. Olemme luotettava ja vakavarainen perheyritys nyt jo toisessa sukupolvessa. Olemme tarjonneet ammattitaitoista siivouspalvelua asiakkaillemme jo vuodesta 1973 alkaen.

Asiakkaisiimme kuuluu pääkaupunkiseudulla liike- ja tuotantotiloja, pankkeja, sekä eri alojen toimistoja, joilla kaikilla on korkeat laatu- ja luotettavuuskriteerit.

Pitkän ikämme salaisuus ja yrityksemme voimavara on motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme.
Ja juuri siksi henkilöstömme hyvinvointi ja kannustava palkitseminen on mielestämme ensiarvoisen tärkeää.

Etsimme varhaisaamuun asiakaspalveluhenkistä, luotettavaa ja tarkkaa siivoojaa Helsingin Vallilan toimistotiloihin. Työpäiviä 2 x vko (ti, pe). Työaikaa 2 tuntia per päivä klo 6-8.00. Aikaisempi siivouskokemus katsotaan eduksi. Yrityksemme toimintakieli on Suomi.

Web-osoite: http://www.beki.fi Työnantaja: Siivoustoimisto Beki Oy Sijainti: 00500 HELSINKI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Voit täyttää työnhakulomakkeen kotisivuillamme www.beki.fi tai lähettää vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen beki@beki.fi. Emme valitettavasti ota vastaan puhelintiedusteluja. Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00500 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Siivoustoimisto Beki Oy Y-tunnus 0196505-8 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 130 000 € 8 %

Liiketoiminnan tulos

68 000 € -27 %

Henkilöstö

67 1

Liikevoitto-%

6 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Siivoustoimisto Beki Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00500 - Helsinki , osoitteessa 00500 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa