Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Tarjoamme siivouspalveluja 40- vuoden kokemuksella.Olemme tarjonneet ammattitaitoista siivouspalvelua asiakkaillemme jo vuodesta 1973 alkaen.

Asiakkaisiimme kuuluu pääkaupunkiseudulla liike- ja tuotantotiloja, pankkeja, sekä eri alojen toimistoja, joilla kaikilla on korkeat laatu- ja luotettavuuskriteerit.

Pitkän ikämme salaisuus ja yrityksemme voimavara on motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme.

Etsimme varhaisaamuun täysi-ikäistä, asiakaspalveluhenkistä ja luotettavaa siivoojaa Helsingin Ydinkeskustaan asiakkaamme edustustiloihin. Työpäiviä 5 x vko Työaikaa 1,5 h. Edellytämme hakijalta hyvää suomenkielen taitoa ja nuhteetonta taustaa. Aiemman siivoustyökokemuksen ja laitoshuoltajakoulutuksen katsomme olevan eduksi. Lisätietoja voi kysellä sähköpostitse beki@beki.fi.

Web-osoite: http://www.beki.fi Työnantaja: Siivoustoimisto Beki Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hakemuksen voit täyttää nettisivuillamme www.beki.fi tai lähettää vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen beki@beki.fi. Ei puhelintiedusteluja Hakemukset: http://beki.fi Ilmoitus jätetty: 22.09.2016 Haku päättyy: 30.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Siivoustoimisto Beki Oy Y-tunnus 0196505-8 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 130 000 € 8 %

Liiketoiminnan tulos

68 000 € -27 %

Henkilöstö

67 1

Liikevoitto-%

6 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Siivoustoimisto Beki Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa