Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tulet toimimaan rakennussiivoojana rakenteilla olevalla työmaalla. Työtehtäviisi kuuluu imurointi, valmiiden pintojen pahvi-/kovalevysuojaus, roskien kerääminen ja lajittelu. Odotamme hakijoilta näiden taitojen osaamista entuudestaan. Kielitaito suomi/englanti. You will work as a construction cleaner in a building that is under construction. Your work includes vacuuming, covering finished surfaces with cardboard, collecting carbage and ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Siivouspalvelu Limpio Oy Y-tunnus 2524176-7 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennussiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Siivouspalvelu Limpio Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00990 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa