Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Meillä on tarjottavana töitä kahtena päivänä kuukaudessa, 7 h per päivä. Työ kestää marraskuusta toukokuun asti. Tähän kuuluu siivoustyö. Sen lisäksi valittu työntekijä hoitaa kolme kertaa viikon kestävän aktiviteetin (kaksi kertaa joulukuussa ja yksi kerta helmikuussa). Tähän kuuluu kotitaloustyö. Tarkat päivämäärät ja työvuorot sovitaan henkilökohtaisesti. Toiminnoista riippuen on mahdollista tarjota ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Heinola siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Heinola .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivous- ja kattaustyö, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Kulttuurin ja kehityksen edistämisyhdistys ry. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Heinola .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa