Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Software Developer

Attendo

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme nyt Rauman seudulle

SIIVOOJIA

Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. www.rtkhenkilostopalvelu.fi

Web-osoite: http://www.rtkhenkilostopalvelu.fi/ Työnantaja: RTK-Henkilöstöpalvelu Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: eveliina.tayfur@rtkpalvelu.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivoojia, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa