Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 19.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

H&H puhtaudenhallinta on mukana kaikissa rakennuksen elinkaaren vaiheissa vastaamassa puhtaudenhallinnan vastuullisesta suunnittelusta ja - toteuttamisesta. Toimimme ainutlaatuisella elinkaarimallilla mikä tarkoittaa sitä että yhdistämme projektiosaamisen ja puhtaudenhallintaan liittyvän suunnitteluosaamisen pitkään käytännön kokemukseen erilaisten projektien toteuttamisesta. Haemme nyt lisää ammattilaisia hoitamaan päivittäissiivouksen kohteitamme Tampereen talousalueella. Työ tehdään parin kanssa Ylöjärven toimistoltamme käsin. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tampere siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut H&H puhtaudenhallinta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus