Duunitori suosittelee
Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

H&H puhtaudenhallinta on mukana kaikissa rakennuksen elinkaaren vaiheissa vastaamassa puhtaudenhallinnan vastuullisesta suunnittelusta ja - toteuttamisesta. Toimimme ainutlaatuisella elinkaarimallilla mikä tarkoittaa sitä että yhdistämme projektiosaamisen ja puhtaudenhallintaan liittyvän suunnitteluosaamisen pitkään käytännön kokemukseen erilaisten projektien toteuttamisesta.

Haemme nyt lisää ammattilaisia hoitamaan päivittäissiivouksen kohteitamme Tampereen talousalueella. Työ tehdään parin kanssa Ylöjärven toimistoltamme käsin. Työ on käytännössä täysiaikainen.

Lisätiedot: sonja.niskanen@puhtaudenhallinta.fi
www.puhtaudenhallinta.fi

Hakemukset: sonja.niskanen@puhtaudenhallinta.fi

Web-osoite: http://www.puhtaudenhallinta.fi/ Työnantaja: H&H puhtaudenhallinta Sijainti: 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti/sop. mukaan Yhteystiedot: Sonja Niskanen 040-1822312 sonja.niskanen@puhtaudenhallinta.fi Hakemukset: sonja.niskanen@puhtaudenhallinta.fi Ilmoitus jätetty: 19.09.2016 Haku päättyy: 03.10.2019 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut H&H puhtaudenhallinta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.10.2019. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa