Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaalleemme ammattitaitoisia, reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä SIIVOOJIA Oulun aluelle. Työ koostuu erilaisten kohteiden mm. hotellihuoneiden ja yleisten tilojen siivoamisesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Tarjoamme sekä koko- että osa-aikaista työtä.Työvuorot sijoittuvat sekä arkipäiville että viikonlopuille. Kerrothan hakemuksessa itsestäsi ja tilanteestasi: millainen työ ja millaiset työajat juuri sinulle parhaiten sopivat. Toivomme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Oulu siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Oulu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Banssi lappi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90100 - Oulu .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus