Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Tarkastaja

BDO Oy

Helsinki

Software Architect (Device Development team)

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

RekryKoulutus: 15 uutta telineasennuksen ja sääsuojauksen ammattilaista

Ramirent co Uramuuntaja

Helsinki

Ilmoitus jätetty 16.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme palvelukseemme ylläpitosiivouksen taitavaa työntekijää. Työkohde sijaitsee Tupoksella ja tehdään iltaisin. Odotamme työntekijältä oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta työhön. Edellytämme koulutusta tai kokemusta siivousalalta, elintarvikealan tuntemus on plussaa. Työaika on n. 25 h/vk. Meranti on oululainen, puhtausalan tunnustettu ammattilainen. Osaava henkilökunta ja toimivat prosessit takaavat asiakkaillemme korkean laadun kustannustehokkaasti ja luotettavasti. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Oulu siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Meranti Siivouspalvelut Ky Y-tunnus 0781635-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.08.2016 ja sen on julkaissut Meranti Siivouspalvelut Ky. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus