Duunitori suosittelee
Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Sokotel Oy

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Haemme palvelukseemme ylläpitosiivouksen taitavaa työntekijää. Työkohde sijaitsee Tyrnävällä ja tehdään iltaisin. Odotamme työntekijältä oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta työhön. Edellytämme koulutusta tai kokemusta siivousalalta, elintarvikealan tuntemus on plussaa. Työaika on n. 25 h/vk.

Meranti on oululainen, puhtausalan tunnustettu ammattilainen. Osaava henkilökunta ja toimivat prosessit takaavat asiakkaillemme korkean laadun kustannustehokkaasti ja luotettavasti. Meranti on perustettu 1989 ja sen liikevaihto oli 2,5 milj. € v. 2015

Web-osoite: http://meranti.fi Työnantaja: Meranti Siivouspalvelut Ky Sijainti: Haaransuonkuja 10, 90240 OULU Työajat: iltatyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Johanna Sallinen p. 0504018744 Hakemukset: http://www.meranti.fi/yhteys/rekrytointi Ilmoitus jätetty: 16.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Haaransuonkuja 10, 90240 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Meranti Siivouspalvelut Ky Y-tunnus 0781635-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.08.2016 ja sen on julkaissut Meranti Siivouspalvelut Ky. Kyseessä on iltatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Haaransuonkuja 10, 90240 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa