Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Software Developer

Attendo

Helsinki

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haetaan siivous ja muuttomiestä eri kohteisiin Uudenmaan alueella. Kielitaitovaatimuksia ei ole, riittää että osaat englantia. Ajokortti on tehtävässä pakollinen ja aiempi siivouskokemus katsotaan eduksi. Työtä tehdään pääsääntöisesti viitenä päivänä viikossa, mutta lauantaisinkin on mahdollisuus työntekoon. Hakemukset sähköpostitse.

We are looking for cleaner and removal men to various destinations in the Uusimaa region. There are no language requirements, it is enough that you can speak English. Driving license is a mandatory and previous cleaning experience will be an advantage for you. The work is done mainly five days a week, but it is possible to do work also on some Saturdays. Applications via e-mail.

Työnantaja: Toiminimi INOS Sijainti: 01360 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan / marraskuun alussa Yhteystiedot: Varnakulasingam Subashkaran, Puh: (044) 2025036 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01360 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja / muuttomies, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Toiminimi INOS. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01360 - Vantaa , osoitteessa 01360 VANTAA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa