Duunitori suosittelee
Haemme varastotyöntekijöitä 2-vuorotyöhön

Adecco Finland

Finland

Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Logistiikkatyöntekijä, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Helsinki

Etsimme Pakkaajia kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan siivous ja muuttomiestä eri kohteisiin Uudenmaan alueella. Kielitaitovaatimuksia ei ole, riittää että osaat englantia. Ajokortti on tehtävässä pakollinen ja aiempi siivouskokemus katsotaan eduksi. Työtä tehdään pääsääntöisesti viitenä päivänä viikossa, mutta lauantaisinkin on mahdollisuus työntekoon. Hakemukset sähköpostitse. We are looking for cleaner and removal men to various destinations in the ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut logistiikka-alan työt Vantaa siivous, kotityö ja pesulapalvelut Vantaa siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Vantaa muut logistiikka-alan työt siivous, kotityö ja pesulapalvelut siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja / muuttomies, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Toiminimi INOS. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus