Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Terveystoimittaja

Bonnier Business Forum Oy

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan siivous ja muuttomiestä eri kohteisiin Uudenmaan alueella. Kielitaitovaatimuksia ei ole, riittää että osaat englantia. Ajokortti on tehtävässä pakollinen ja aiempi siivouskokemus katsotaan eduksi. Työtä tehdään pääsääntöisesti viitenä päivänä viikossa, mutta lauantaisinkin on mahdollisuus työntekoon. Hakemukset sähköpostitse. We are looking for cleaner and removal men to various destinations in the ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut logistiikka-alan työt Vantaa siivous, kotityö ja pesulapalvelut Vantaa siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Vantaa muut logistiikka-alan työt siivous, kotityö ja pesulapalvelut siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Vantaa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja / muuttomies, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Toiminimi INOS. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01360 - Vantaa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus