Duunitori suosittelee
Automyyjä

VV-Autotalot Oy

00880 - Helsinki

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

IPP Developer

Wärtsilä

France

Trainee to 6 months internship in Oil Products Supply Chain Management

Neste Oyj

Espoo

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Yrityksemme suorittaa kiinteistönhuoltoa, siivousta ja puhtaanapitoa vankalla ammattitaidolla Ylläsjärvellä. Haemme sesonkisiivoojia joulukuun ja huhtikuun väliselle ajalle. Työtä on tarjolla sekä osa-aikaisesti ja kokoaikaisesti. Työ on mökki- ja huoneistohotellisiivousta ja painottuu pääsääntöisesti viikonlopun reipastempoiseen vaihtosiivoukseen. Työtä on myös viikolla. Aikaisempi siivouskokemus suotavaa. Työnantaja avustaa asunnon hankkimisessa....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kolari siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut ANT-Tilat Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kolari .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus