Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko reipas, haluat oppia uutta, pystyt tarvittaessa joustamaan ja omaat positiivisen asenteen? Etsimme Juvan alueelle siistijää viikonlopputyöhön. Töitä voi olla ajoittain myös iltaisin. Töitä on määrällisesti n. 10 tuntia per viikko. Siivousalan työkokemusta ei tarvitsette välttämättä, koska perehdytämme työntekijän työhön. Joten työ sopii esim. opiskelijalle. Ajokortti ja oma auto eduksi. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Juva siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Savon Pyykkipaikka ja Siivouspalvelu Oy. Kyseessä on viikonlopputyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 51900 - Juva .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus