Duunitori suosittelee
Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Oletko reipas, haluat oppia uutta, pystyt tarvittaessa joustamaan ja omaat positiivisen asenteen? Etsimme Juvan alueelle siistijää viikonlopputyöhön. Töitä voi olla ajoittain myös iltaisin. Töitä on määrällisesti n. 10 tuntia per viikko.

Siivousalan työkokemusta ei tarvitsette välttämättä, koska perehdytämme työntekijän työhön. Joten työ sopii esim. opiskelijalle.

Ajokortti ja oma auto eduksi. Edellytämme nuhteetonta taustaa.

Web-osoite: http://www.pyykkipaikka.fi Työnantaja: Savon Pyykkipaikka ja Siivouspalvelu Oy Sijainti: 51900 JUVA Työajat: viikonlopputyö Työ alkaa: HETI sopivan löydyttyä Yhteystiedot: Katja Tolvanen, puh. 0400 213192 Hakemukset: pyykkipaikka@gmail.com Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 12.11.2016 23:55 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 51900 JUVA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Savon Pyykkipaikka ja Siivouspalvelu Oy. Kyseessä on viikonlopputyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 51900 - Juva , osoitteessa 51900 JUVA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa