Duunitori suosittelee
Qlik Developer

Cargotec Oyj

Helsinki

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Kesäharjoittelija, Kasvuinvestoinnit, Espoo

Caruna

Espoo

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Back Office -toimihenkilö

Finnfund, Helsinki / co MPS

Helsinki

Business Analyst, Strategy

Neste Oyj

Espoo

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nyt haetaan kuntosalin siivoojaa Helsingin Kampin Motivus Centeriin. Työtä tehdään tiimissä toisen siivoojan kanssa joten hyvät vuorovaikutus ja tiimityöskentelytaidot ovat eduksi. Työaika on ma-pe klo 21:00-24:00 ja näin ollen viikoittainen minimituntimäärä on 15h. Myös mahdollista tehdä lauantai sekä sunnuntai - vuoroja. Hakijalta edellytämme: -Vähintään 1v. kokemusta siivouksesta (kokemus kuntosalisiivouksesta iso ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Clean4u services. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus