Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kotisiivooja / Kodin hengetär

Etsimme nyt pääkaupunkiseudun alueille itsenäisestä työstä pitävää, luotettavaa ja työintoista ajokortin ja auton omaavaa kotisiivouksen hengetärtä! Työ alkaa tuntityönä ja mahdollisuus sopivalle henkilölle työllistyä halutessa täysipäiväiseksi.

Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen, luotettava ja oma-aloitteinen - sinulla on aktiivinen ote työhön ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, mutta katsomme sen eduksi. Perehdytämme sinut siivousmenetelmien ja laitteiden käyttöön, jotta osaat tehdä työsi laadukkaasti.

Mahdollisuus tehdä tunteja myös erilaisissa projektisiivouksissa, työturvallisuus- ja Valttikortti katsotaan eduksesi. Tarjoamme vuosittain Smartumin liikunta- ja virikeseteleitä työhyvinvoinnin lisäämiseksi.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä tai voimme järjestää työn alkamisen sujuvasti.

Jos kiinnostuit niin laita mielellään sähköpostilla vapaamuotoinen hakemus ja kirjoita hakemukseen mahdolliset suosittelijat.

Siistikoti on yli 20 vuotta toiminnassa ollut pääkaupunkiseudun alueella toimiva perheyritys, joka työllistää vakituisia ja osa-aikaisia työntekijöitä.

Palvelumme käsittävät siivouksen piiristä yritys-, koti-, remontti- ja loppusiivoukset. Räätälöimme työtehtävät työntekijöiden elämäntilanteen mukaan, jotta työ ja elämä pysyvät mielekkäänä.

Siistikoti Oy
Nina Liski-Tirkkonen
gsm 050 5432 905
ninanto@ninanto.fi

Web-osoite: http://siistikoti.net Työnantaja: Siistikoti Oy Sijainti: Kärrykuja 13, 04300 TUUSULA Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 24.10.2016 Yhteystiedot: LISKI-TIRKKONEN NINA JOHANNA, Puh: 0505432905, ninanto@ninanto.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kärrykuja 13, 04300 TUUSULA

Yritystiedot

Toiminimi Siistikoti Oy Y-tunnus 0785400-9 Toimiala Kiinteistöjen siivous Rinnakkaistoiminimet NINANTO, ABEO

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

333 000 € 13 %

Liiketoiminnan tulos

7 000 € 0 %

Henkilöstö

4 0

Liikevoitto-%

2 % 2 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Siistikoti Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tuusula , osoitteessa Kärrykuja 13, 04300 TUUSULA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa