Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kotisiivooja / Kodin hengetär Etsimme nyt pääkaupunkiseudun alueille itsenäisestä työstä pitävää, luotettavaa ja työintoista ajokortin ja auton omaavaa kotisiivouksen hengetärtä! Työ alkaa tuntityönä ja mahdollisuus sopivalle henkilölle työllistyä halutessa täysipäiväiseksi. Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen, luotettava ja oma-aloitteinen - sinulla on aktiivinen ote työhön ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla ei tarvitse ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous, kotityö ja pesulapalvelut Tuusula siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tuusula siivous, kotityö ja pesulapalvelut siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Siistikoti Oy Y-tunnus 0785400-9 Toimiala Kiinteistöjen siivous Rinnakkaistoiminimet NINANTO, ABEO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Siistikoti Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus