Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ilmoitus jätetty 08.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Savonlinna Hesburgerin tiimimme etsii siistijää ylläpitämään ravintolamme siisteystasoa. Työt sijoittuvat maanantai-lauantai -akselille., päivittäinen työaika 3 tuntia. Mahdollisuus on päättää työaikansa sijoittuminen (aamu tai iltatyönä). Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla, mutta se katsotaan eduksi. Mikäli kiinnostusta tehd siivoustyön lisäksi lisätunteja, mahdollistuu sen ravintolan muissa tehtävissä (ruoanvalmistus/kassatyö)....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Savonlinna siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Savonlinna .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siistijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.08.2016 ja sen on julkaissut Hesburger/Savonlinna. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Savonlinna .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus