Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 08.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Savonlinna Hesburgerin tiimimme etsii siistijää ylläpitämään ravintolamme siisteystasoa. Työt sijoittuvat maanantai-lauantai -akselille., päivittäinen työaika 3 tuntia. Mahdollisuus on päättää työaikansa sijoittuminen (aamu tai iltatyönä). Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla, mutta se katsotaan eduksi. Mikäli kiinnostusta tehd siivoustyön lisäksi lisätunteja, mahdollistuu sen ravintolan muissa tehtävissä (ruoanvalmistus/kassatyö)....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Savonlinna siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siistijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.08.2016 ja sen on julkaissut Hesburger/Savonlinna. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Savonlinna .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus