Duunitori suosittelee
Kuljettajia

Foodora

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Savonlinna Hesburgerin tiimimme etsii siistijää ylläpitämään ravintolamme siisteystasoa. Työt sijoittuvat maanantai-lauantai -akselille., päivittäinen työaika 3 tuntia. Mahdollisuus on päättää työaikansa sijoittuminen (aamu tai iltatyönä). Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla, mutta se katsotaan eduksi. Mikäli kiinnostusta tehd siivoustyön lisäksi lisätunteja, mahdollistuu sen ravintolan muissa tehtävissä (ruoanvalmistus/kassatyö).

Työnantaja: Hesburger/Savonlinna Sijainti: Olavinkatu 39, 57100 SAVONLINNA Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Ravintolapäällikkö Sini Korhonen Tiedustelut 0404718468 sini.korhonen@hesburger.fi Hakemukset: savonl@hesburger.fi Ilmoitus jätetty: 08.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Olavinkatu 39, 57100 SAVONLINNA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siistijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.08.2016 ja sen on julkaissut Hesburger/Savonlinna. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Savonlinna , osoitteessa Olavinkatu 39, 57100 SAVONLINNA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa